Atelier de bucătărie ayurvedică

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Experimentează modul în care alimentele îţi influențează starea de spirit și află mai multe despre cum să îţi îmbunătățesti echilibrul natural, cu Chef Wayne Featherstone

Wayne are o experienţă de peste 15 ani ca Chef de restaurante în Franţa, Olanda şi Canada. S-a perfecţionat în arta culinară Ayurveda în India şi Canada.

Wayne călătorește in toată Europa conducand participanții într-o călătorie de arome ispititoare, culori și arome.

AYU înseamnă Viaţă, VEDA înseamnă Cunoaştere. Ayurveda ne învaţă cel mai bun mod de a ne susţine viaţa, având grijă de principalele noastre surse de energie, dintre care cea mai tangibilă este mâncarea.

Această ştiinţă milenară ne explică cum să ne bucurăm la maximum de hrană, atât la nivelul papilelor gustative, cât şi la nivelul întregului corp, învăţându-ne:

1) modul în care fiecare aliment influenţeaza nivelul nostru de energie
2) cum să preparăm fiecare tip de hrana şi ce combinaţii alimentare trebuiesc favorizate şi la care trebuie să renunţam pentru a susţine şi creşte nivelul de energie şi bunăstare fizică şi spirituală.

Atelierul reprezintă o introducere la seminarul Good Mood Food – Mancarea care îţi creşte starea de bine, desfăşurat în perioada 18-19 iunie.

Atelierul include degustarea unui ceai cu arome coloniale şi câteva surprize dulci!

Orar:
Vineri, 17 iunie 2016, 11:00 – 12:00
Sâmbătă, 18 iunie 2016, 11:00 – 12:00
Duminică, 19 iunie 2016, 11:00 – 12:00

Locaţie:
Sala Victor Ion Popa, Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”
Şos. Kiseleff, nr. 28-30

Preţ participare:
20 lei/atelier

Înscriere:
Completează formularul de aici[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top