Simbolistica elementelor decorative din arta indiană

made by you ceramica india 2
Vă invităm să descoperim împreună India vorbind despre elementele decorative specifice şi simbolice. Apoi, inspiraţi de culorile Indiei, de natura ei, elefanţii, dansul şi multe alte semnificaţii mito-filosofice, care la fel ca toate artele indiene, deschid o cale a regăsirii eului lăuntric , vă oferim posibilitatea să pictaţi India pe ceramică.

Renata Sabău a introdus în premieră conceptul “Ceramică Pictată de Tine” în România prin deschiderea atelierului « Made by You » din Bucureşti, în ideea de a crea pentru cât mai mulţi un loc pentru descoperirea creativităţii pictând obiecte din ceramică care să înfrumuseţeze casa si sufletul oricui, folosindu-le, admirându-le în fiecare zi sau oferindu-le cadou.

Printre altele, Renata Sabău :
– beneficiază de experienţă multiculturală ;
– s-a specializat în pictura pe ceramică, tehnici de decorare, procesare termică, tehnici de modelaj în lut etc ;
– voluntar/sponsor în proiecte de anvergură socială ;
– nominalizată de revista Business Arena in categoria « Best Entrepreneur 2012 » …for developing expertise in a specialized sector and for creativity and organizational ability in developing an expanding company in a competitive niche market;
madebyyou1
Made by You este primul concept Ceramică Pictată de Tine in România/Bucureşti. Un atelier de pictură pe ceramică unde aveţi posibilitatea de a picta/decora/personaliza obiecte din ceramică albă. Obiectele pictate se procesează termic de către echipa Made by You pentru a deveni funcţionale – veţi putea bea şi mânca din ele.

Ceramica Made by You VORBEŞTE DESPRE TINE!

Printre altele, Made by You:
– partener cultural la diferite festivaluri, proiecte culturale şi caritabile;
– colaborare cu instituţii de invăţământ de stat si privat pentru pictura pe ceramică şi modelaj în lut;
– organizator de evenimente cu tematica pentru descoperirea elementelor caracteristice si particularităţile naţionale/regionale ale diverselor culturi şi părţi ale lumii cu scopul de a picta ceramica într-un anume stil;
– invitat pentru a stimula creativitatea şi spiritul de echipă al angajaţilor din cadrul unor companii;
– experienţa şi unicitate în calitatea produsului finit;

Pagina web: www.madebyyou.ro

Data: duminică, 25 mai 2014
Ora: 14:00
Loc: Gospodăria Moișeni

Scroll to Top