fb cover & banner site namaste india june

India este ţara unităţii în diversitate, spectacol multicolor ce îmbina o varietate copleşitoare de culturi, tradiţii, religii şi limbi vorbite.

Vă invităm să descoperiți pentru două zile aromele, farmecul şi spiritul Indiei chiar în inima Bucureștiului!

PROGRAM

ZILNIC, 09:00 – 20:00
Târg cu produse artizanale, îmbrăcăminte tradițională, bijuterii, mirodenii și ingrediente specifice bucătăriei indiene, cărți, accesorii yoga, etc
Restaurant cu specialități culinare indiene
Pictură cu henna
Sesiuni de meditație, pictură de chakre, astrologie vedică
Activități de creație pentru copii și adulți

Orar
09:00 - 20:00
Bilete
Adulți: 10 lei
Pensionari, elevi şi studenţi: 5 lei
Copiii au intrarea gratuită
Adresă
Str. Dionisie Lupu nr. 46 București

Alte evenimente

Un proiect de excepție, ce îmbină compozițiile muzicii indiene cu potențial vindecător, numite “raga”, cu știința psihologiei și afirmațiilor pozitive, pentru bunăstarea emoțională și sănătatea psihică a omului modern.

Evenimentul este oferit de Karuna, întreprindere socială înființată în SUA, centrată pe experiențe transformatoare de conectare la Copilul Interior prin tehnici ludice și practici inspirate din știința contemplativă și înțelepciunea antică. Pornind de la efectele terapeutice ale “ragas”-urilor din muzică străveche a Indiei, Karuna a conceput și înregistrat 104 afirmații meditative pentru 52 de stări emoționale și calități umane, cum ar fi recunoștința, libertatea, creativitatea, frumusețea, pacea, dar și frica, furia, tristețea, singurătatea. O parte din ele vor fi prezentate pentru prima dată în format LIVE, cu prezența muzicienilor și a naratorului, în cadrul evenimentelor ce vor avea loc în România.

Tema aleasă este eliberarea copilului interior, conectarea cu inocența și luminozitatea sacră ce se află în profunzimile fiecărui om. Această călătorie va fi ghidată, pe calea sunetului, de către Bhaskar Das, la bansuri (flautul indian din bambus) și Amit Mishra, la tabla, doi reprezentanți de seamă ai tradiției de muzică clasică din nordul Indiei. Facilitator va fi Arun Sardana, CEO și fondator karuna & Karuna Happiness Foundation (SUA), Master în Psihologie Clinică, Universitatea Columbia din New York.

BUCUREȘTI: miercuri, 6 iulie, 19:00-21:00, Sala Rapsodia

CLUJ-NAPOCA: joi, 7 iulie, 19:00-21:00, Casa de Cultură a Studenților

Biletele au fost puse în vânzare pe platforma EVENTBOOK și în Librăriile Humanitas.