Concert Side Partition

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Noi, Side Partition, suntem o trupa londoneza in care muzica pop se contopeste cu muzica rock, formata din muziciani tineri si energici de nationalitate engleza, pakistaneza si indiana.

Muzica noastra e un mix de rock, funk, blues, si muzica indiana clasica si folk, aplicat pretutindeni, de la Bollywood, la pop pakistanez, la muzica araba religioasa (qawwali), pastrandu-ne sunetul unic ce penduleaza intre muzica din Est si cea din Vest. Indiferent daca vorbim de cover-uri ale unor hit-uri pop sau de melodiile noastre originale, timpul petrecut alaturi de publicul nostru este mereu placut iar relatia dintre noi si acesta e una interactiva.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Urmatorii membri ai trupei vor participa in acest spectacol:

-Ranit Shail (chitara/clape/voce)

– Rajit Shail ( chitara bass/voce)

– Priyesh Shah (voce)

– Zohair Abassi (chitara)

– Agrim Ganti (tobe)

Side Partition si-au inceput calatoria muzicala pe scena universitara londoneza, dar de-a lungul anilor au aparut la televizor, radio, si au primit numeroase distinctii:

*Recent, am fost selectati in Top 15 trupe din Marea Britanie, din peste 1200 de trupe participante si am aparut intr-un serial pe canalul BBC 4 numit “Cea mai buna trupa cu jumatate de norma”. Spectacolul a fost gazduit de renumitul comedian Rhod Gilbert iar din juriu a facut parte legenda muzicala Jazzie B. Trupa noastra a ajuns in semifinalele acestei mari competitii britanice, difuzata pe posturile BBC 4 si BBC 2.

*Am participat in marele turneu britanic Alchemy in 2015 si am cantat cu trupa Signature, care au luat locul doi la “Britanicii au talent”, in Birmingham, in Londra pe South Bank Centre, in Oldham si Manchester

*Am fost, de asemenea, invitati sa luam parte la mai multe interviuri cu cei de BBC Lancashire, in timp ce participam la festivalul Alchemy din 2015

*Am fost invitati sa sustinem un spectacol in fata unui public de 25000 de persoane de catre primarul Londrei, in timpul sarbatorii Diwali, in Trafalgar Square.

*Am avut privilegiul de a concerta la renumitul centru Nehru unde am organizat un eveniment musical cu numele “Rang De” cu ocazia sarbatorii Holi

*Cantecele noastre au castigat multe inimi, iar printre acestea se numara un cantec dedicat lui Sachin Tendulkar, in urma pensionarii acestuia. Cantecul a fost difuzat pe canalul de stiri NDTV. Am luat de asemenea legatura cu dumneavoastra, care ati fost atat de draguti incat sa redati cantecul nostru in timpul programului dumneavoastra.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”8958″ img_size=”full”][vc_single_image image=”8957″ img_size=”full”][vc_single_image image=”8956″ img_size=”full”][vc_column_text]

*Am fost decernati castigatorii concursului Rock Shock, o competitie muzicala in care am avut ca rivale trupe tinere ce cantau diverse genuri muzicale.

* Rich Mix, un centru artistic in estul Londrei care imbina multiple arte, ne-a invitat sa sustinem un concert, rezultatul fiind un succes enorm. De asemenea, suntem in mijlocul unui proces ce presupune organizarea mai multor spectacole la cererea publicului.

*Continuam sa sustinem concerte de-a lungul anului la multiple festivitati Mela, care celebreaza cultura sud-asiatica din nordul Angliei, printre care Festivalul Mela din Manchester, Festivaul Mela din Oldham, etc.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top