Deschide-ți inima! Curs de Hatha Yoga

dora yoga

Data: Duminică, 7 iunie 2015
Ora: 10:00
Loc: Scenă – Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”

Yoga  is  a  science.  Yoga  has  nothing  to  do  with  any  particular  religion.  As  there  are physical sciences to create external wellbeing, yoga is the science for inner wellbeing. Sadhguru

Dora, fondatoarea Wellbeing Yoga, instructor yoga acreditat de Yoga Alliance International E-RYT 500 în India la Mysore și Rishikesh, coach în dezvoltare personală și blogger vă invită la un curs tradițional de Yoga de 60 de minute.

Începem prin a întâmpina cu recunoștință o nouă zi cu Salutul Soarelui: o suită de asane fluide, care încălzesc corpul, îl detoxifică și îl pregătesc pentru mișcare. Apoi conducem și echilibrăm energia prin asane, pranayama (respirația controlată) și mudre (gesturi specifice). Aceste tehnici flexibilizează corpul, întăresc sistemul imunitar și ne echilibrează psihic. Învățăm Sheetali Paranayama, care ne ajută pe timp de vară, și câteva mudre, cu care să facem față stresului. La sfârșitul clasei ne relaxăm, îmbratisați de cer și legănați de soarele de vară, în sunetele și vibrațiile bolurilor tibetane.

Vă aștept cu drag, să ne deschidem împreună inimile spre compasiune și iubire. Oricine poate respira poate face yoga!

Pentru detalii, îmi puteți scrie la

https://www.facebook.com/mindfultree, https://www.facebook.com/WBYoga
www.mindfultree.wordpress.com, www.dorayoga.wordpress.com

Scroll to Top