Ediţia a 2-a a festivalului, 15-19 iunie la Timişoara

Ca urmare a succesului de care s-a bucurat prima ediţie a festivalului, organizată anul trecut în Bucureşti, facem tot posibilul să aducem acest eveniment şi în alte zone reprezentative ale ţării.

Am ales Timişoara ca primă locaţie, un oraş recunoscut pentru multitudinea de culturi care există în pace şi bună înţelegere. Timişoara a fost mereu pentru restul ţării un punct de reper şi un exemplu de atitudine tolerantă, deschisă faţă de lume şi suntem siguri că oamenii de aici vor primi cu entuziasm fascinanta cultură a Indiei.

Vă invităm cu drag la Casa Tineretului în perioada 15-19 Iunie pentru a descoperi India prin muzică, literatură, dans, filme, fotografii, conferinţe, artizanat, gastronomie şi multe altele.

8 thoughts on “Ediţia a 2-a a festivalului, 15-19 iunie la Timişoara”

  1. buna ziua, am si eu o intrebare, o sa veniti in bucuresti pe data de 8 octombrie la AFI palace? As dori foarte mult sa vin si eu pt. ca anul trecut nici nu am stiut de namaste india si mi-a parut fr. rau ca nu am fost si eu. eu sant o persoana care iubesc foarte mult india si singura dorinta din viata mea este sa pot ajunge intr-o buna zi in india daca ar fi posibil, dar slabe sanse pt. mine. Va multumesc anticipat si sper ca nu veti renunta niciodata la festival.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top