Incredible India – informații despre călătorii și turism către India

Masă rotundă cu reprezentanți oficiali ai Ambasadei Indiei la București, Asociația Indiană a Operatorilor de Turism (IATO) și reprezentanți ai agențiilor de turism din România.

Participă

  • Dl. Ravi Chandar, Prim Secretar și Reprezentant Comercial al Ambasadei Indiei la București
  • Dl. Ravi Gosain, Secretar Asociat IATO (2014), Director ERCO Travel Pvt. Ltd., International Promotion Advisor for Namaste India
  • Dna Păun Cristina, DAL Travel

Agentia Dal Travel este unul din principalele tour-operatori romani specializat in circuit exotice. De-a lungul anilor activitatea agentiei a crescut constant, iar India a fost una dintre primele destinatii promovate de Dal Travel. In cei aproape 10 ani de cand promovam aceasta destinatie am reusit prin circuitele realizate sa acoperim vastul teritoriu al Indiei, de la tinutul indepartat din nord al Kashmirului pana la Darjeeling si Sunderban in partea de est, Tamil si Kerala in extremitatea sudica, trecand aproape invariabil prin partea centrala cu Tringhiul de Aur.

Circuitele promovate de agentia Dal Travel in 2016 sunt:

1/ Best of India (include Triunghiul de Aur cu Varanasi, Mumbai, goa si Ajjanta si Ellora)

2/ India – Rajasthan (include Triunghiul de Aur si Varanasi precum si Rajasthanul

3/ Kashmir – Micul Tibet (include Dharamshala, Srinagar si Leh)

4/ India de Sud – Sri Lanka (include Kerala, Tamil si Bangalore)

Agentia Dal Travel a promovat India impreuna si cu alte tari vecine incercand permanent ca prin diversificare sa-si surprinda placut clentii sai. Astfel enumeram circuitele care includ India realizare de noi de-a lungul anilor:

1/ India – Nepal

2/ India – Nepal – Tibet

3/ India de Sud – Sri Lanka

4/ India de Est – Bangladesh

Dl. Peter Schmidts, 1001 Adventures

1001 ADVENTURES este un laborator de călătorii, specializat exclusiv pe circuite cu înalt grad de rafinament și spectaculozitate. Fie că este vorba despre aventuri culturale, spirituale, culinare, muzicale, sportive, extreme, sau de altă natură, 1001 Adventures este adresa corectă pentru o experiență completă și profundă. Noi nu vindem pachete turistice, ci fabricăm experiențe, amintiri și trăiri pe care le vei purta cu tine toată viața. Nu degeaba se spune că singurele lucruri pe care le poți cumpăra cu bani și care te fac mai bogat sunt cărțile și călătoriile!
Deviza noastră: CĂLĂTOREȘTE PENTRU A ÎNȚELEGE!

Scroll to Top