“Corabia cu mirodenii” – Concert Cvartet Aud band

trupa-aud-band-concert

Trupa „Aud Band” înseamnă varietate stilistica și sonorități de pe alte meleaguri. O chitară, un flaut clasic si un esraj indian imbogatite de varietatea percutiilor e o formulă inedită ce debordează prin sonoritatea proprie şi inconfundabilă datorita condimentului timbral exotic. Erajul indian (unic pe scena Romaneasca) este un instrument tânăr in termeni indieni, fiind de numai aproximativ 200 de ani si prin reverbul natural are un impact de expresivitate deosebit pentru muzica de teatru si film. Fiecare piesă din repertoriul Aud band este individualizată prin aranjament și stil de către autorul lor, compozitorul de muzică simfonică-Laurențiu Gondiu.

Laurenţiu Gondiu
Compozitor născut în Chişinau, este deţinator a mai multor premii pentru lucrări simfonice, partituri şi orchestraţii care s-au cântat în ţări europene.

Augustin Creznaru, artist instrumentist-flaut
Activează de peste 15 ani în orchestra Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian” . A susţinut concerte de muzică clasică si numeroase turnee în ţara şi în străinătate in diferite formule: cvartet -octet, Orchestra de camera a Salii Radio

Rodica Gondiu
A descoperit esrajul indian de care s-a indragostin de la prima atingere. In toti acesti ani promoveaza instrumentul cu scopul sa-i valorifice prezenta in diverse genuri muzicale si formule instrumentale. A gasit binevenita sonoritatea lui in muzica de teatru si film. deoarece canta simultan esraj si voce a concertat cu diversi astisti din tara si de peste hotare (UK, Suedia, Portugalia, Cipru, Rusia, Italia, Iran).

Juan Carlos Negretti (Venezuela) – percutii, darbuka s.a.

Scroll to Top