Mandala: artă și terapie

Tibetan mandala Naropa

Cuvântul mandala vine din sanscrită și înseamnă „cerc”. Mandalele sunt cunoscute în multe culturi ale lumii și apreciate pentru diversele lor efecte vindecătoare. Mandala poate deschide o poartă către noi înșine, către o lume interioară fascinantă, către simetria și plenitudinea ființei umane.

Pentru a participa la acest atelier nu este necesar să ai cunoștințe artistice, de pictură sau de desen. Actul creator are loc în însăși simplitatea întâlnirii dintre interior și exterior, dintre mâna ta și materialul pe care creezi mandala. Cei care nu au experiență artistică sunt surprinși de ușurința cu care reușesc să creeze mandale și de efectul benefic profund al acestui proces.

Mihai Iordache
Psiholog, lector, formator cu certificări naționale si internaționale
Preşedintele organizației Liga pentru Educație, Cultură şi Sport şi vicepreşedintele Asociației Române de Analiză Tranzacțională.

A susținut cursuri, conferințe şi ateliere în Europa (Germania, Spania, Ungaria, Belgia, Estonia, Lituania, Scoția, Italia, Serbia), Asia (Nepal, India, Pakistan, Turcia) şi Africa (Rwanda, Burundi, R.D. Congo, Botswana, Tanzania, Africa de Sud). A învățat despre viață de la profesori de psihoterapie, de la cerşetori şi preoți, de la Dalai Lama şi de la țărani, de la universități şi de la marinari.

Mihai Iordache s-a format ca psihoterapeut în domeniile: psihoterapie psihofizică(Bodywork), analiză tranzactională, brainspotting.
În construcția cursurilor Mihai îmbină metode moderne de training cu elemente de psihoterapie, zen și yoga.

A susținut atelierul de mandale și în cadru internațional, pentru participanți din 14 țări.

În conferințe vorbeşte despre libertatea de “a fi”, despre a trăi în prezent, autentic si liber-exprimat.

Acesta este un atelier, cursul de mandale are o durata de doua zile. Pentru datele cursului de mandale sustinut de Mihai in Bucuresti si mai multe informatii puteti accesa:
http://lecs.ro/mihai-iordache-mandala-pe-cale-catre-mine/

  • Prezintă: Mihai Iordache
  • Data: sâmbătă, 24 mai 2014
  • Ora: 13:00
  • Loc: Gospodăria Moișeni
Scroll to Top