Yoga în viața de zi cu zi

Viața secolului XXI este și devine tot mai agitată. Majoritatea dintre noi locuim în spații urbane, departe de natură, iar munca noastră presupune efort intelectual și folosirea intensă a calculatorului. Cum putem să aducem un plus de armonie, echilibru și pace interioară în viața noastră fără a adăuga în programul zilnic încă o activitate consumatoare de timp? Cum putem să ne păstrăm corpul și mintea în stare optimă de funcționare pentru a nu suferi consecințele negative ale stresului și ritmului de viață accelerat? Ce înseamnă să faci yoga în secolul nostru și la ce te ajută?

La aceste întrebări va răspunde Avisek Majumdar, profesor în cadrul Prakriti School of Yoga.

Avisek Majumdar s-a născut în oraşul Chittaranjan, lângă Calcutta, în estul Indiei. Încă din copilărie a fost iniţiat în Mantra Yoga şi Dhyana (meditaţie) de către Sw. Gahananandaji Maharaj (Preşedintele Misiunii Ramakrishna, Belur Math). După absolvirea Facultăţii de Electronică şi Comunicaţii s-a dedicat studiului ştiinţei Yoga sub directa supraveghere a guru-lui său, Swami Niranjanananda Saraswati, la Şcoala de Yoga din Bihar, India. A fost iniţiat în Karma Sanyasa, primind numele spiritual Mangaldharma.

Sn. Mangaldharma este profesor acreditat de Yoga ca urmare a cursului de la Sivananda Ashram, Kerala, India. A organizat workshop-uri de wellness pentru diferite organizaţii guvernamentale şi non-guvernamentale şi a ţinut cursuri de Yoga pentru studenţi de diverse naţionalităţi în timpul şederilor sale în Hong Kong, Macau, Philippines, China, Sri Lanka, Maldive, Mauritius, India şi România.

Data: duminică, 25 mai 2014
Ora: 15:00
Loc: Sala „Victor Ion Popa”

1 thought on “Yoga în viața de zi cu zi”

  1. Pingback: Namaste India / Program luni 11 octombrie | InterACT_Association

Comments are closed.

Scroll to Top