Atelier de fericire – Asociația Arta de a Trăi

Veţi avea ocazia să aflaţi mai multe despre programele pe care organizaţia le desfăşoară în România şi veţi testa rezultatele benefice ale exerciţiilor de yoga, respiraţie şi meditaţie. Împreună vom vorbi despre principii de viaţă sănătoase şi despre sursele de energie, vom experimenta tehnici de respiraţie pentru relaxare, efectele meditaţiei asupra stării de bine, şi veţi pleca acasă cu câteva exerciţii bune de practicat în fiecare zi.

Data: duminică, 7 iunie 2015
Ora: 12:00
Loc: Sala Victor Ion Popa –  Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”

Atelierul de fericire vă va aduce mai multă bucurie şi fericire, vă va ajuta să va focalizati mintea şi să va concentraţi mai bine, să va simţiţi mai bine cu voi înşivă şi astfel cu toţi cei din jur. Veţi descoperi cheia pentru a crea în mod conştient o viaţă plină de bucurie şi veţi conştientiza că în interiorul vostru se află posibilităţi vaste neexploatate care abia aşteaptă să fie descoperite!

Veniţi să ne cunoaştem, să va prezentăm programele noastre şi voluntarii noştri, veniţi să meşterim împreună fericirea!

Despre organizaţia „Art of Living”
Art of Living este o organizaţie educaţională şi umanitară multilaterală, non-guvernamentală şi not-profit, prezentă în peste 152 de ţări, inclusiv în România. Fondată în India, în anul 1982 de către Sri Sri Ravi Shankar, Art of Living este astăzi una dintre cele mai mari organizaţii de voluntariat din lume.

Inspirată de viziunea fondatorului său de a crea o lume fără violenţă, o familie globală fără stres, organizaţia este angajată în multiple iniţiative de ajutorare umanitară şi de îmbunătăţire a calităţii vieţii. Scopul organizaţiei este de a aduce pace la nivel individual, precum şi la nivel de societate, naţiune şi în întreagă lume. Ariile sale de lucru acoperă soluţionarea conflictelor, reducerea efectelor dezastrelor şi vindecarea traumelor, diminuarea sărăciei, emanciparea femeilor, reabiliatarea deţinuţilor, educaţie pentru toţi, campanii împotriva foeticidului şi exploatării forţei de muncă a copiilor şi durabilitatea mediului.

Ghidată de filozofia de pace a lui Sri Sri, „Dacă nu avem o minte eliberată de stres şi o societate fără violenţă, nu putem obţine pacea mondială”, Arta de a Trăi oferă diverse programe de eliminare a stresului şi auto-dezvoltare bazate în mare parte pe tehnici de respiraţie, meditaţie şi yoga. Aceste programe, care au ajutat mii de oameni din toată lumea să învingă depresia şi tendinţele violente şi suicidale, sunt accesibile şi românilor prin Arta de a Trăi România.

Scroll to Top