Curs de Satyananda Yoga

Prakriti School of Yoga vă invită să experimentați beneficiile unei sesiuni de yoga în aer liber, la Muzeul Satului!

Data: sâmbătă, 6 iunie 2015
Ora: 10:00
Loc: Scenă – Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”

Satyananda Yoga este un sistem de yoga integrală recunoscut la nivel internațional, bazat pe învățăturile propagate de maeștri autentici din India. Practicile străvechi sunt prezentate într-o manieră științifică și practică, adaptată nevoilor omului modern. Un curs tipic de Satyananda Yoga include diferite seturi de asane (posturi ale corpului), pranayama (exerciţii de respiraţie), Yoga Nidra (relaxare şi meditaţie)

Avisek Majumdar s-a născut în oraşul Chittaranjan, lângă Calcutta, în estul Indiei. Încă din copilărie a fost iniţiat în Mantra Yoga şi Dhyana (meditaţie) de către Sw. Gahananandaji Maharaj (Preşedintele Misiunii Ramakrishna, Belur Math). După absolvirea Facultăţii de Electronică şi Comunicaţii s-a dedicat studiului ştiinţei Yoga sub directa supraveghere a guru-lui său, Swami Niranjanananda Saraswati, la Şcoala de Yoga din Bihar, India. A fost iniţiat în Karma Sanyasa, primind numele spiritual Mangaldharma.

Sn. Mangaldharma este profesor acreditat de Yoga ca urmare a cursului de la Sivananda Ashram, Kerala, India. A organizat workshop-uri de wellness pentru diferite organizaţii guvernamentale şi non-guvernamentale şi a ţinut cursuri de Yoga pentru studenţi de diverse naţionalităţi în timpul şederilor sale în Hong Kong, Macau, Philippines, China, Sri Lanka, Maldive, Mauritius, India şi România.

Scroll to Top