Atelierele Creative Arts

“Atelierul mobil Creative Arts “ este un spaţiu de interacţiune artişti-publicul larg (în special copii şi tineri) , amenajat în cadrul diverselor evenimente culturale bucureştene, în parcuri, Mall-uri sau alte zone publice active cu scopul de a promova creativitatea şi arta.

Creative Arts susține la Namaste India ateliere de bijuterii inspirate de cultura indiană (cercei candelabru, tikka, brățări) și de design textil cu motive tradiționale indiene, menite să ne aducă puțin din exotismul luxuriant în ținutele noastre de zi cu zi.

creative-arts1

Atelier de jhoomki (cercei candelabru)
Atelierul de cercei candelabru se va desfășura zilnic între orele 10:00 – 12:00, iar participantele vor experimenta cu margeluțe vesele, cristale pretențioase și pietre semiprțtioase deosebite pentru a-și realiza o pereche de cercei spectaculoși, obligatorii în portul tradițional indian. Costul atelierului este de 15 lei, include materialele folosite, iar participantele vor păstra cerceii realizați.

Workshopul este susținut de Anca Spiridon, trainer de accesorii și accesorizare Creative Arts și Proiect 13 și designer In a State.

cercei candelabru1
Atelier de tikka (ornamente pentru păr)

Atelierul de ornamente pentru păr (maang tikka) se va desfășura zilnic între orele 13:00 – 15:00, iar participantele se vor apropia de mistica Indiei realizând acest spectaculos accesoriu ce simbolizează al treilea ochi, al intuiției. Costul atelierului este de 10 lei, include materialele folosite, iar participantele vor păstra accesoriul realizat.

Workshopul este susținut de Anca Spiridon, trainer de accesorii și accesorizare Creative Arts și Proiect 13 și designer In a State.

tikka

Atelier de haathphool (inel – brățara)

Atelierul de haathphool (inele conectate la brățari) se va desfășura zilnic între orele 15:00 – 17:00, iar participantele vor realiza acest accesoriu deosebit, ce pune în valoare finețea mâinii. Costul atelierului este de 15 lei, include materialele folosite, iar participantele vor păstra accesoriul realizat.

Workshopul este susținut de Anca Spiridon, trainer de accesorii și accesorizare Creative Arts și Proiect 13 și designer In a State.

haathphool1
Atelier de design textil

Atelierul de design textil se va desfășura zilnic între orele 17:00 – 19:00 iar participantele vor realiza schița și conceptul, apoi șabloanele și ștampilele necesare pentru a-și personaliza o eșarfă cu motive tradiționale indiene. Costul atelierului este de 25 lei, include materialele folosite, iar participantele vor păstra eșarfa realizată.

Workshopul este susținut de Cristina Rădulescu, artist plastic și trainer de pictură și design textil Creative Arts și Proiect 13.

design textil1

1 thought on “Atelierele Creative Arts”

  1. Pingback: [Concurs] Descopera India alaturi de cel mic - miniCalatorii in trei

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top