Povești cu tâlc pentru copii

Duminică, 23 iunie, ora 10:00
Gospodăria Moișeni, Muzeul Național al Satului ”Dimitrie Gusti”, București

Asociația Senzo vă propune un atelier de povești pentru copii culese din Panchatantra, celebra colecție de fabule în limba sanscrită, care a distrat și educat multe generații de copii. Vom afla împreună despre prietenia imposibilă dintre un crocodil și o maimuță, puterea înzecită a unui stol unit de păsări, istețimea iepurelui sau năravul lupului în povești cu tâlc inspirate din viața tumultoasă a animalelor din junglă.

povesti copii namaste india

Octavia Vasile a studiat psihologia și sociologia, iar în prezent este coordonator în analiză comportamentală aplicată la Centrul Senzo Kids, specializată în lucrul cu copii cu autism și alte probleme de dezvoltare.

Cristi Cotarcea a studiat limba hindi în București și în India, cu burse în New Delhi și Agra. Pentru că nu-i surâde ideea unei cariere în diplomație sau servicii secrete și pentru că indienii preferă să facă afaceri în engleză, a ales să predea hindi și să traducă poeme și povești pentru copii. A scris câteva poeme în hindi pentru a le recita indienilor care, după ce aflau că știe limba, îl rugau să cânte o melodie din filmele bollywoodiene.

1 thought on “Povești cu tâlc pentru copii”

  1. Pingback: ACUM: Festivalul Namaste India | Romania Pozitiva

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top