Yoga Vandanam și alte Povești pentru corp și inimă

Data: duminica, 7 iunie 2015
Ora: 11:00
Locația: scenă, Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”

„People think that life and spirituality are separate, but it’s not true. Life and spirituality are one” (Guruji).
Andreea, autoarea blogului de recunostinta, yoga, parenting si dezvoltare personala- www.suntuncopac.com si Veronica Constantinescu- fondatoarea Nirvana Yoga Romania –Nirvanayogaromania.org si profesor acredidat de yoga la AshramThapovanam din Kerala, va invita la un manifest de recunostinta pentru cultura indiana, printr-un program armonios de 40 de minute, special pregatit pentru editia 2015 a festivalului Namaste India.

Va invitam la scena, cu salteluta din dotare (sau paturica) :

  • Sa salutati viata, exersand asanele Yoga Vandanam in ritm de dans. Yoga Vandanam inseamna ‘a saluta’. Este salutarea pe care o facem inainte de a invata si de a practica Yoga Kala.Prima secventa a dansului cuprinde patru salutari: catre Univers si catre Soare, catre Guru, catre Mama Pamant si salutari pentru sine. Apoi, urmeaza frumoase secvente de asane yoga care saluta cele 5 elemente- Pamant, Aer, Eter, Apa si Foc – si se desfasoara pe sunete line de muzica meditative.Ultimele doua miscari ale dansului denota rugaciunea si inchinarea corpului fizic, a celui energetic si a celui astral si totodata reprezinta primirea energiei care incepe transformarea. Beneficii Yoga Vandanam: Influenteaza cele 5 elemente din corp si le aduce in echilibru, reduce stresul si grijile, creste puterea mentala, aduce mintea in interior, reduce tensiunea, insomnia, grasimea din corp, intareste functiile plamanilor, a inimii si a pancreasului, armonizeaza spiritul.
  • Sa va purificati organismul prin pranayama alaturi de Veronica, exersand respirația de foc kapalabhati si bastrika -respirație forceful in torace si sa va relaxati mintea printr-o meditatie ghidata.
  • Sa ascultati legende indiene soptite de Copacul Andreea, si sa va bucurati de magia recunostintei prin cateva exercitii practice.

Va asteptam cu drag!

Pentru mai multe detalii, va rugam nu ezitati sa ne contactati:

http://suntuncopac.com sau https://www.facebook.com/suntuncopac
http://nirvanayogaromania.org sau https://www.facebook.com/nirvanayogaromania

Scroll to Top