Spectacol „Pasiunea şi Ritmul”

Spectacolul îşi propune o incursiune coregrafică în diversitatea tradiţiilor Indiei. Cu fiecare dans vom călători prin Nordul Indiei, descoperind regiuni precum Kashmir, Rajasthan, Bengal sau Punjab. Vom întâlni curtezane, maharajas, prinţi şi prinţese, vom pătrunde în palate în stil mogul, vom sărbători festivaluri precum Holi şi Lodi, vom asista la petreceri populare, descoperind de fiecare dată bogăţia copleşitoare de culori şi ritmuri, intensitatea fiecărei clipe.

Laura Bogorodea şi Grupul Nritya

Laura Bogorodea, dansatoare talentată, pasionată încă din copilărie de cultura indiană, are la vârsta de doar 23 de ani o experienţă extraordinară pe plan artistic. Laura a practicat diverse forme de dans încă de la vârsta de 8 ani. Are peste 15 ani experienţă ca dansatoare şi 5 ani ca profesor de dans. Din anul 2007, Laura a fost profesor de dansuri moderne şi indiene, pregătind atât adulţi cât şi copii. În anul 2010 Laura a participat la emisiunea “Românii au talent” unde s-a clasat în semi-finale.

De-a lungul anilor a participat la numeroase competiţii sportive şi spectacole iar mai tarziu a infiintat un club de dans sportiv care include şi o secţie de dans Indian. In toţi aceşti ani, Laura şi-a cultivat singură pasiunea pentru dansul indian. Visul ei este să se poată perfecţiona cu profesori specializaţi din India.

Împreună cu grupul ei de dans indian, Laura a susţinut spectacole atât în România cât şi în străinătate, a fost invitată să danseze în cadrul unor emisiuni la TVR1, TVR2, Pro TV, Favorit TV, Prima TV, Neptun TV.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top